Zaterdag 26 augustus Blauwestad

Cinematique des Fluides
BLAUWESTAD Wilgenborg
26 augustus 21.30 uur
 
Franse straattheatergroep Transe Express presenteert adembenemende show “Mù – Cinematique des Fluides” op Waterbei locatie Blauwestad
. Bezoekers van het festival zullen de kans krijgen om in de voetsporen van een held van Jules Verne te treden en deel te nemen aan een epische reis “Van de aarde naar de maan”.
 
In deze buitengewone productie laten de getalenteerde kunstenaars van Transe Express het publiek zien hoe ze door het vuur kunnen gaan, balanceren op de rand van de luchtstroom en zich wagen in de kosmische diepte. Op duizelingwekkende hoogtes van 15 meter verrassen ze met gevaarlijke stunts, adembenemende luchtprestaties. Grootschalige mechanische decoraties zorgen voor een visueel spektakel dat de aandacht van het publiek ongetwijfeld zal grijpen.
 
Het landschap van “Mù – Cinematique des Fluides” wordt gekenmerkt door een reusachtig hangend object dat zich ontvouwt als een betoverende muziekdoos. Het publiek wordt bovendien getrakteerd op een kleurrijke parade van gigantische figuren. 
VUURWERKSHOW
BLAUWE STAD
22.15 uur

DREAM FIREWORKS
Dream Fireworks is een bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van vuurwerkevenementen. Een enthousiast team van KIWA gecertificeerde medewerkers, die allemaal een gedegen vuurwerk opleiding hebben gehad, staat garant voor een schitterende vuurwerk show. De crew is goed op elkaar ingespeeld en kunnen op alle onderdelen worden ingezet. Vooral vakmanschap en professionaliteit zijn belangrijke aspecten.
Dit jaar zijn wij gevraagd om de vuurwerkshow te verzorgen in Blauwestad. Uiteraard gaan we hier een waar spektakel van maken!