Zaterdag 27 augustus

BLAUWESTAD

PEDALEANDO HACIA EL CIELO
BLAUWE STAD
21.30 uur
 
THEATER TOL
Bij het invallen van de duisternis vertelt Pedaleando Hacia el Cielo, of kortweg Pedaleando, een liefdesverhaal. Over samenzijn in donkere dagen, over engelen die balanceren tussen hemel en aarde. Pedaleando Hacia el Cielo betekent ‘fietsen in de hemel’; het brengt mensen samen en geeft hoop. Liefdesverklaringen worden in deze luchtvoorstelling herschreven door beweging, een ademhaling, een woord, een lied. Deze voorstelling is een mix van filmische beelden, licht, zang, dans en live muziek, die eindigt in een lucht spektakel. Via aangepaste filmbeelden op het doek, vormt de stad zelf het decor voor deze voorstelling vol poëtische droombeelden.
VUURWERKSHOW
BLAUWE STAD
22.15 uur

DREAM FIREWORKS
Dream Fireworks is een bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van vuurwerkevenementen. Een enthousiast team van KIWA gecertificeerde medewerkers, die allemaal een gedegen vuurwerk opleiding hebben gehad, staat garant voor een schitterende vuurwerk show. De crew is goed op elkaar ingespeeld en kunnen op alle onderdelen worden ingezet. Vooral vakmanschap en professionaliteit zijn belangrijke aspecten.
Dit jaar zijn wij gevraagd om de vuurwerkshow te verzorgen in Blauwestad. Uiteraard gaan we hier een waar spektakel van maken! Samen met Theater Tol gaan we ook nog een verassing op hoogte verzorgen.